page2

Op de website van de Historische Vereniging Havelte e.o.

vindt u informatie over de voormalige gemeente Havelte.

U wordt o.a. geïnformeerd over de activiteiten van de

vereniging en tevens blijft u op de hoogte van de laatste

nieuwtjes. "Erfgoedhuus De Spikerhof" het onderkomen van

de vereniging is gevestigd in de oudheidskamer van de

monumentale boerderij aan  de Boskampsbrugweg 2 in

Havelte en is een bezoekje zeker waard.

Doel:

De Historische Vereniging Havelte e.o. heeft onder andere als doel:
Het bevorderen van de studie van de kennis over de geschiedenis en de cultuurhistorie van Havelte e.o. en het verbreiden daarvan, in de ruimste zin van het woord.

Het instellen van een ontmoetingsruimte voor hen die zich betrokken voelen bij de geschiedenis en streekcultuur van Havelte e.o.

Het verzamelen en bewaren van op Havelte e.o. betrekking hebbende of gevonden oudheidkundige cultuurhistorische voorwerpen.

Zij biedt daartoe gelegenheid hierover artikelen te plaatsen in het verenigingsblad “Onsen Spiker”, deze verschijnt één keer per kwartaal.

De Historische Vereniging Havelte e.o. behartigt de historische belangen belangen van de dorpen:

Busselte, Darp, Havelte, Havelterberg, Uffelte, Veendijk en Wapserveen.

Erfgoedhuus  De Spikerhof

Boskampsbrugweg 2

7971CL Havelte

info@historischevereniginghavelte.nl

RABO CLUBSUPPORT!!!  Breng nu voor 25 oktober uw stem uit op Historische Vereniging Havelte e.o. op de website van de RABOBANK

Rabo Clubsupport

De Historische Vereniging Havelte e.o. doet mee aan Rabo Clubsupport.

Vanaf nu kunnen leden van de Rabobank hun stem digitaal uitbrengen.

Ga naar de website van de Rabobank en u wordt, na het aanklikken van Rabo Clubsupport, door de stemprocedure geleid.

U kunt stemmen tot en met 25 oktober 2020.

Dringend verzoek is om, als u lid bent van de Rabobank, hieraan mee te doen en op de Historische Vereniging Havelte e.o. te stemmen.

U kunt het ook doorsturen aan familie, vrienden en bekenden of zij mee willen doen en dan op de Historische Vereniging Havelte e.o. te stemmen.

Onze vereniging ontvangt na 25 oktober een financiële bijdrage van de Rabobank.

Hoe meer er op de Historische Vereniging Havelte e.o. gestemd wordt, hoe hoger de bijdrage!