Lidmaatschap

Bent u geïnteresseerd in het verleden van de oude gemeente Havelte, dan doen wij een beroep op u om lid te worden van de Historische Vereniging Havelte en Omstreken.
Hoe meer leden, hoe meer de vereniging kan doen in het belang van de dorpen en de bevolking.
De vereniging nadert de 600 leden. Die krijgen allemaal ons kwartaalblad “Onsen Spiker” thuisbezorgd. Bovendien hebben onze leden gratis toegang tot de door ons georganiseerde tentoonstellingen. Daarnaast krijgen onze leden reductie op de toegangsprijs van lezingen, dia- en filmvoorstellingen.
Lid wordt u voor € 17,50 per jaar als u ons machtigt om dit bedrag automatisch van uw bankrekening af te schrijven.
Leden per acceptgiro betalen binnen Nederland € 18,50.
Woont u in het buitenland dan betaalt u € 20,00
U kunt lid worden door contact op te nemen met onze secretaris:
G.J. Diseraad
tel: 0521-342643