Het is mogelijk om Erfgoedhuis ‘De Spikerhof’ te bezoeken.

Het Erfgoedhuis ‘De Spikerhof’ is het onderkomen van de Historische Vereniging Havelte en omstreken.

In de monumentale boerderij van weleer is in het voorhuis de voormalige burgemeesterskamer gesitueerd, met mooie originele accenten. Zo zijn er prachtige oude tegeltableaus te bewonderen.

Op de zittingsmiddagen zijn er altijd vrijwilligers aanwezig die u kunnen helpen bij de vragen die u mogelijk heeft.      U kunt er boeken inkijken over het rijke verleden en er zijn oude voorwerpen te bewonderen.

Lukt het niet om ter plekke de gezochte antwoorden te vinden, dan wordt u in contact gebracht met de archivaris. Erfgoedhuis ‘De Spikerhof’ is twee zaterdagmiddagen per maand geopend, de zomervakantie uitgezonderd.

Op het bezettingsrooster vindt u de juiste data.

Het kan mogelijk zijn om de openingstijden aan te passen, indien er vanuit de overheid maatregelen worden afgekondigd. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Bezoek aan Erfgoedhuis ‘De Spikerhof’ is mogelijk op onderstaande data van 13:30 tot 16:00 uur.

07 januari ‘23

21 januari ‘23